Fit en Energiek door Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness als arbeidsvoorwaarde

CrossFit Vlaardingen is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Hiermee kunnen werkgevers hun werknemers stimuleren in sport en vitaliteit. Naast de fiscaal interessante mogelijkheden vanuit de Belastingdienst zorgt sporten over het algemeen ook voor fittere werknemers. Werknemers zelf hebben naast een betere gezondheid ook baat bij het NBP, zij kunnen gemiddeld 40% goedkoper uit zijn op hun fitness abonnement. Hierdoor kan bedrijfsfitness als een zeer interessante arbeidsvoorwaarde worden opgevat!

Bedrijfsfitness als Teambuilder

Naast het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is samen sporten natuurlijk ook een ideale manier om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Daarom nodigen we jouw bedrijf van harte uit om een keertje bij ons te komen sporten. Dankzij de laagdrempeligheid van de crossfit oefeningen kan iedereen meedoen op zijn of haar eigen niveau. Hierdoor is een crossfitles met je bedrijf een ideale optie voor teams. Wil je een keertje langskomen met je team? Stuur dan een e-mailtje naar info@crossfitvlaardingen.nl.

fitness spiermassa

Profiteer van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan door al snel zo'n 40% te besparen op de kosten van je fitness abonnement.

fitness cardio

Kom een keertje bij ons sporten met je team of met je bedrijf. We zullen een aantal leuke foto's maken en jullie een sportieve en leuke middag bezorgen.

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Het Bedrijfsfitness Nederland Plan heeft voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer. Bekijk de voordelen en schrijf je direct in!

Voordeel voor de werkgever

Gemotiveerde werknemers

Relatief kleine kans op blessures

Terugdringen verzuim

Interessante arbeidsvoorwaarde

Kosteloos uitbesteden fitnessregeling

Voordeel voor de werknemer

Gemiddeld 40% belastingvoordeel

Lekker in het vel

Meer energie

Gezond gewicht

Gezonde levensstijl

Hoe kan ik gebruik maken van het NBP?

Om te kunnen profiteren van de voordelen van het NBP moet jouw werkgever eerst aangesloten zijn. Werkgevers hoeven hier vrijwel geen kosten voor te maken. Wil je jouw werkgever op de hoogte stellen van het NBP en de mogelijkheden? Vul dan dit formulier in.

Het abonnement wordt door de werkgever aangekocht en vervolgens via het salaris verrekend met de werknemer. Dit levert al snel zo’n 40% belastingvoordeel op.