crossfit-arena

Over CrossFit Vlaardingen

Sinds 2010 is CrossFit Vlaardingen een officiële Affiliate van Crossfit.com, en daarmee de enige officiële crossfitbox van de regio Rijnmond. Maar de roots van onze sportschool gaan veel verder terug. Onder de naam Sportstudio Van der Have creëerden we al veel langer een plek waar iedereen naar hartenlust kan sporten.

In 1972 is Sportstudio van der Have begonnen aan de Parallelweg in Vlaardingen. Later was de sportschool gevestigd in de Fultonstraat en sinds 1987 in de 1e van Leyden Gaelstraat. Traditionele fitness en bodybuilding wedstrijden waren de meest belangrijke activiteiten.

Vanaf 2010 heeft Marion Valkenburg besloten de sportschool om te toveren tot een dedicated CrossFit sportschool. Sinds 2011 is CrossFit Vlaardingen als eerste box van de regio Rijnmond een officiële affiliate van crossfit.com geworden.

Ons doel is om een omgeving te creëren waarin iedereen met plezier kan sporten. Of je nu sport om te winnen, om fit te blijven of voor de gezelligheid. Iedere sporter moet zich thuis voelen bij CrossFit Vlaardingen.

Benieuwd of crossfit iets voor je is? Kom eens langs en doe gezellig mee!

Sinds 2016 organiseren we jaarlijks de CrossFit Vlaardingen Throwdown. Een speciale crossfit wedstrijd in onze eigen box.

Daarnaast organiseren we het CrossFit Vlaardingen Strength and Power Event en zijn er speciale trainingsactiviteiten tijdens feestdagen.


Hoe het allemaal begon!

1972

Start Sportstudio Van der Have aan de Parallelweg

1987

Verhuizing sportstudio naar 1e van Leyden Gaelstraat

2010

Start van crossfit

2011

Eerste Officiële Crossfit Affiliate in de regio Rijnmond

2016

Eerste CrossFit Vlaardingen Throwdown

WAAROM CROSSFIT?

Uiteindelijk hebben we de overstap gemaakt van traditionele sportschool naar een officiële Crossfit Affiliate. Benieuwd waarom? Check dan snel alles over crossfit!

Contact

Florida Office:CrossFit Vlaardingen
1e van Leyden Gaelstraat 298
3134 LE Vlaardingen
Phone:010 435 3788
06 5105 0978
Email:info@crossfitvlaardingen.nl