Ons Sportaanbod

Bij CrossFit Vlaardingen hebben we een ruime keuze aan sportattributen en fitnessapparaten. Je kunt meedoen aan een groepsles of gewoon lekker je eigen gang gaan! Kom gerust eens langs om te proberen!

Gewichten

Vergroot je spierkracht dankzij de dumbbells of verschillende halters met gewichten

Rekoefeningen

Doe verschillende oefeningen aan het rek.

Sportattributen

Varieer je trainingen met verschillende attributen.

Stevig in het zadel!

Verbeter je conditie op een van de fietsen of de assault-bikes.

Fitnesstoestellen

Train zelfstandig op een van de traditionele fitness-toestellen.

Cardio

Verbeter je conditie op de loopband of crosstrainer.

KOM GERUST EENS LANGS VOOR EEN GRATIS PROEFLES!

Sporten en bewegen is erg belangrijk. Of je nu sport om af te vallen, fit te blijven, om te winnen of gewoon gezellig met elkaar bezig te zijn. Bij Crossfit Vlaardingen is plaats voor iedereen. Doordat iedereen alle oefeningen op een eigen niveau kan meedoen, is crossfit eigenlijk geschikt voor iedereen.

Kom gerust eens langs en doe een lesje mee! Of stuur ons direct een berichtje.

crossfit training
begeleiding crossfit

Wil jij niet met een groep trainen? Wil je een persoonlijk trainingsprogramma?  Informeer dan naar onze Personal Training mogelijkheden.

We stellen voor jou een speciaal trainingsprogramma op, waarmee jij je echt kan ontwikkelen als crossfit atleet. Wil je je alleen fitter voelen? Ook dan is een Personal Training van CrossFit Vlaardingen ideaal voor jou.

Bootcamp is een trainingsmethode waarbij in een groep wordt getraind onder begeleiding van een fitnessinstructeur. Een bootcamp training duurt in principe altijd één uur. De bootcamp oefeningen zijn veelal kort, inspannend en gemakkelijk uit te voeren. Op die manier kan iedereen meedoen!

Iedere woensdag van 19:00 uur tot 20:00 uur en zaterdag van 10:30 uur tot 11:30 uur kun je bij CrossFit Vlaardingen terecht voor een goede bootcamp training. Kom gerust eens langs en doe mee!

bootcamp

Crossfit

Het grote voordeel van crossfit is dat je op allerlei manieren kunt trainen. Zo kun je in een groep meedoen met de dagelijkse crossfitles, maar je kunt natuurlijk gewoon geheel zelfstandig de 'Workout of the Day' (WoD) of een eigen training uitvoeren.

Ben je benieuwd welke crossfit-ervaring het best bij jou past? Kom dan snel eens langs en probeer het zelf!

Meer over crossfit!

Traditionele fitness

Naast de crossfit arena biedt CrossFit Vlaardingen op de bovenverdieping ook traditionele fitness aan. Je vindt hier een grote variatie aan fitness apparaten, gericht op verschillende spiergroepen. De verschillende cardio apparaten staan verspreid over de begane grond en de bovenverdieping.

Kom gerust eens langs. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een combinatie van crossfit en traditionele fitness.

Onbeperkt CrossFit
82,50* /maand
ONBEPERKT CROSSFIT

ONBEPERKT FITNESS

*maandelijks opzegbaar

Strippenkaart 10x
120*
1 STRIP PER LES

*3 maanden geldig

Contact

Adres:CrossFit Vlaardingen
1e van Leyden Gaelstraat 298
3134 LE Vlaardingen
Telefoon:010 435 3788
06 5105 0978
Email:info@crossfitvlaardingen.nl